Resultaat 1–15 van de 35 resultaten wordt getoond

Euro-Dan

Eurodan veiligheidsklompen

De oprichters van Eurodan hadden voor ogen om trendy klompen, veiligheidssklompen en werkklompen te ontwikkelen. Na een succesvolle start is er in 1983 gestart met een uitbreiding van het assortiment. Hierdoor ontstonden er veiligheidsklompen van Eurodan.

Sinds de start van de fabricage van veiligheidsklompen is er voortdurend gewerkt aan een hoge kwaliteit en dat is gelukt. Er is geen enkele concessie gedaan aan kwaliteit. Intern worden hoge kwaliteitskeuringen gedaan. De vruchten hiervan zijn voor de gebruikers van Eurodan. Zij lopen op kwalitatief hoogwaardige producten.

De meeste veiligheidsklompen van Eurodan zijn S3 genormeerd. Dit zijn klompen met een veiligheidsneus en veiligheidszool die vuil- en waterafstotend zijn. Eurodan heeft een uitgebreide collectie veiligheidsklompen. Met houten binnnenzool en flexibele binnenzool en met open en gesloten hiel. Bij alle modellen staat de kwaliteit voorop.

Bij Bowork treft u naast Eurodan ook een uitgebreid assortiment klompen van andere fabrikanten aan.

Euro dan 1835

Een van de bekendste en meest verkochte Eurodan klompen is de Eurodan 1835. Deze klompen hebben een houten voetbed en een wat bredere leest. De Eurodan 1835 veiligheidsklompen hebben een dichte hiel, houten binnenzool en stalen veiligheidsneus en rubberen overneus. Het houten voetbed van deze klompen is wat dikker dan die bij de concurrentie waardoor deze minder snel breekt. Een heerlijke klomp als u uw tenen de ruimte wilt geven en een goede ondersteuning wilt hebben.

Vroeger heette dit model de Euro-dan 335 Oscar. Dat is de enige wijziging van betekening. Het uiterlijk is minimaal gewijzigd en het loopcomfort en de kwaliteit zijn hetzelfde gebleven.

Euro Dan klompen kopen bij Bowork

Naast de slijtvastheid en kwaliteit staan de Euro-Dan klompen ook bekend om de afwijkende specificaties. Euro-dan is net iets anders als de concurrentie, en doet er alles aan om zich te onderscheiden.

Bij ons in het Eurodan assortiment vindt u de twee topklompen van Euro-Dan. Hiermee bestrijken ze 90% van de markt. Ieder model gaat direct de concurrentie aan met een model van een ander merk en ieder model scoort uitstekend.

Mist u een model of bent u opzoek naar een ander model? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder. Uiteraard hebben wij ook klompen van andere fabrikanten in ons assortiment. In onze ruime winkel bent u tevens van harte welkom om de klompen te passen in onze werkschoenenwinkel. Onze deskundige medewerkers staan desgewenst voor u klaar.