Levering & Verzending

Op werkdagen voor 15.00 uur besteld is nog dezelfde dag verzonden!


Verzending

Na het afronden van je bestelling ontvang je direct per mail een bevestiging van je bestelling. Zodra uw bestelling is verstuurd, ontvangt u automatisch een verzendingsmail met status.


Verzendkosten

Verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht en grootte van uw bestelling. Wanneer u een product wil bestellen ziet u direct hoeveel de verzendkosten zijn.


Bezorging op zaterdag

Bestellingen die op vrijdag voor 15:00 worden geplaatst worden op zaterdag afgeleverd afhankelijk van de drukte van de leverancier.


Niet thuis bij pakketlevering

Indien u niet thuis bent bij aflevering van het pakket, wordt uw bestelling de volgende dag opnieuw aangeboden. Mist u ook de 2e levering, dan kunt u de bestelling nog 3 weken ophalen op een PostNL postkantoor.

Indien het pakket met DHL wordt verstuurd en u niet thuis bent bij aflevering wordt er eerst geprobeerd het bij de buren af te leveren, lukt dit niet wordt er een kaart in de brievenbus achtergelaten. Met de code op deze kaart kunt u via bezorger gemist aangeven wanneer ze weer bij u langs kunnen komen. Je kunt er ook voor kiezen om je pakket bij de buren te laten bezorgen of bij een DHL ServicePoint. Maak je geen keuze, dan wordt het pakket de volgende dag opnieuw aangeboden. DHl komt maximaal 4 keer bij je langs. Hebben ze het pakket dan nog niet kunnen bezorgen, dan gaat deze retour naar de afzender.


Direct uit eigen voorraad leverbaar

Bij elk product zie je de actuele voorraadstatus in ons magazijn. Alle artikelen zijn op voorraad.


Bezorging België

Wij bezorgen ook in België. Kies dan bij het bestelproces België.