Verticuteermachines zijn vooral in het voorjaar en het najaar erg belangrijk om een optimale beluchting van je gazon mogelijk te maken. Met een verticuteerder, ook wel gazonbeluchter genoemd, verwijder je mos, onkruid en vervilting. Hierdoor zorg je voor een verbeterde opname van lucht, water en voedingsstoffen en leeft je gazon zichtbaar op. Je kiest tussen een verticuteerapparaat op benzine of een elektrische verticuteerapparaat.

Verhuur verticuteermachine
van Lieshout Dier & Tuin biedt u een extra service aan, namelijk het huren van een verticuteermachine. Wij bieden u twee verschillende opties aan. U kunt een benzine of een elektrische verticuteermachine huren.

Prijslijst

  • Elektrisch halve dag: € 17,50 borg € 25,-
  • Elektrisch hele dag: € 25,- borg € 25,-
  • Benzine halve dag: € 22,50 borg € 50,-
  • Benzine hele dag: € 30,- borg € 50,-
  • Gazonroller halve dag: € 5,-
  • Gazonroller hele dag: € 7,50

Ophalen kan vanaf 08:00 uur of 13:00 uur. Wanneer u de verticuteermachine een halve dag huurt, dient deze om 12:00 terug te zijn. Bij een hele dag huren dient deze om 17:00 uur terug te zijn. Op zaterdagen dient de verticuteermachine om 16:00 uur terug te zijn.

Lever je deze te laat in, dan rekenen we het tarief van een hele dag.

Inleveren machines

Alle verticuteermachines dienen schoon ingeleverd te worden: dit houdt in met een doekje schoon gemaakt en met een borstel / handveger de onderzijde schoongemaakt.

De elektrische verticuteermachine mag nooit afgespoten worden!

De tank van de benzine verticuteermachine dient vol terug ingeleverd te worden. Je kunt dit ook door ons laten doen dan kost dit € 5,-.

Zorg dat je netjes de kabels terug inlevert, beschadigd deze door verkeerd gebruikt zijn wij genoodzaakt om deze in rekening te brengen.

Gebruik het product alsof deze van jezelf zou zijn.

Wilt u een verticuteermachine huren?
Neem dan contact op via 0413-291403 of reserveer hieronder een tijdslot en reserveer op tijd een machine.

[booked-calendar]