Onze winkel

Sinds zomer 2015 zitten we in een compleet nieuwe winkel met 750 vierkante meter winkelruimte.

Alle benodigdheden voor uw Dier & Tuin onder één dak!

van Lieshout Geschiedenis

Ruim 58 jaar geleden begonnen Cor en Truus van Lieshout met de verkoop van veevoeders en meststoffen aan de Zandkant, wat later Meerstraat werd. In die tijd reed Cor met zijn bakfiets naar de klanten om hun artikelen te bezorgen.

1959 – 1962

Enkele jaren later kwam de eerste bestelauto. In 1959 werd er naast het oude pand een maalderij gebouwd met een klein gedeelte opslagruimte en plaats voor een winkeltje met ‘boerengerei’. Vanaf nu kon er zelf veevoer gemaakt worden. De vraag werd groter en de opslagruimte te klein, daarom werd de opslagruimte in 1962 verdubbeld. Ook diende het eerste personeelslid zich aan en werd de eerste vrachtwagen aangeschaft om zakgoed te bezorgen.

1965 – 1982

In 1965 kwam de eerste bulkwagen daarbij. In eerste instantie zag Zoon Ad het niet zitten om zich te bemoeien met de winkel, toch besloot hij in 1974 het bedrijf te versterken en zijn jongere broer Gert volgde hem in 1982 op. Hierdoor ontstond er een flinke groei in het bedrijf.

2014 – heden

Na jaren van groei en ontwikkeling werd de vraag op de markt anders. In 2014 werd besloten om een groter winkelpand te bouwen aan hetzelfde adres, ook zoon Rob besloot mee in het bedrijf te stappen. Deze winkel opende haar deuren in juli 2015 met een feestelijke opening.

Ad van Lieshout

Eigenaar, account- en verkoopmanager

Rob van Lieshout

Eigenaar, inkoop- en verkoopmanager

Manon van Lieshout

Eigenaar, verkoopmanager, website & marketing