Betaalmethoden (Kort en bondig kosten laten zien zoals op makeupshoppen)

Met iDEAL kun je snel, veilig en simpel online betalen via internetbankieren. Wie gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, Regio Bank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers kan direct betalen met iDEAL.


De voordelen:

1. Snel, simpel en veilig online betalen via je eigen bank.
2. Op werkdagen voor 15.00 uur met iDEAL besteld? Morgen in huis!
3. iDEAL betaling bij van Lieshout Dier & Tuin is gratis!

 
Stappenplan:

1. Bestel je product en kies Ideal als betaalmethode in het winkelmandje
2. Selecteer de bank waarbij je alle bankzaken online regelt
3. Je komt op de beveiligde internetbankierpagina van je bank
4. Controleer de ingevulde gegevens en keur je betaling goed
5. Na afronding van de betaling ontvang je een bevestiging van je bank


Bankoverschrijving

Bankoverschrijving is een veel voorkomende manier om betalingen te accepteren en geld over te maken. Nadat u uw bestelling bevestigd kunt u kiezen voor een betaling middels bankoverschrijving (Bank Transfer). Hier kunt u nogmaals uw e-mailadres controleren en deze bevestigen. Hierna krijgt u per email alle gegevens om de betaling over te kunnen boeken. Let op dat u het unieke betalingskenmerk juist overneemt. Aan betalen met Bankoverschrijving zijn kosten verbonden.

 
De voordelen:
  • U kunt zelf bepalen wanneer u de betaling overmaakt.

Let op: Indien u kiest voor betaling middels overboeking is de levertijd 3-5 werkdagen langer dan normaal i.v.m. verwerking van de betaling. Pas als de betaling bij ons binnen is zal het pakket verzonden worden.


Mistercash

Komt u uit België? Dan heeft u de mogelijkheid te betalen via Mistercash, deze betaalmethode lijkt sterk op iDeal. Mistercash is dan ook veruit de meest populaire betaalmethode in België.
Om te kunnen betalen via Mistercash heeft u uw mistercash kaartnummer en vervaldatum nodig. Hierna komt u op de inlogpagina van de voor u betreffende bank uit waar u kunt inloggen en de betaling verder kunt afronden. Aan betalen met Mistercash zijn kosten verbonden.

 
De voordelen:
  • U betaald via Mistercash in uw eigen bankomgeving.
  • Een betaling met Mistercash is direct binnen bij ons, uw order wordt dus z.s.m. in productie genomen.

 

Account

 
Account aanmaken

Met een opgeslagen account besteld u nog makkelijker en sneller uw producten. U hoeft uw gegevens niet opnieuw in te geven en kun heel makkelijk uw bestelstatus/bestelgeschiedenis en persoonlijke gegevens beheren. Maak een account aan onder het kopje “inloggen”.

 
Veilig Wachtwoord

Zorg ervoor dat u een wachtwoord aanmaakt die niet makkelijk te raden is. Gebruik minimaal 8 tekens en/of letters. Het is belangrijk om regelmatig uw wachtwoord te wijzigen en niet voor ieder account hetzelfde wachtwoord te gebruiken.

 
Foutmelding inloggen

Ik heb al een account aangemaakt maar krijg toch de volgende melding: Ongeldige gebruikersnaam en/of wachtwoord. Controleer of er geen typefouten in je e-mailadres of wachtwoord staan. Alles goed ingevuld en toch foutmelding? Neem dan contact op met de klantenservice op telefoonnummer 0413-291403.

 
Ben mijn wachtwoord vergeten?

Klik op Wachtwoord vergeten? Geef je e-mailadres op en je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.


Klachten of suggesties?

Wij willen graag dat onze klanten tevreden zijn. Van Lieshout Dier & Tuin doet er alles aan om onze klanten tevreden te stellen en de beste service te bieden. Mocht je toch een slechte ervaring hebben? Neem dan contact op met onze klantenservice tel. 0413-291403 of info@vanlieshoutdier-tuin.nl. Wij proberen binnen 2 werkdagen met en passende oplossing te komen voor uw klacht.