Resultaat 1–15 van de 25 resultaten wordt getoond

Fairybell

Stap in een magische wereld en vier het feestelijke seizoen met Fairybell®. Onze unieke LED-kerstbomen brengen een feestelijke sfeer in jouw binnen- en buitenruimte waar vreugde, warmte en geluk samenkomen; het winterseizoen op zijn best! Dit jaar straalt Fairybell® meer dan ooit tevoren. De nieuwe collectie is namelijk uitgebreid met nóg meer maten, LED-lampjes en kleuren en een groots meesterwerk met maar liefst 8000 LED-lampjes. Fairybell® kerstbomen creëren een betoverend tafereel voor ieder soort locatie: de voor- of achtertuin, balkon, terras of binnenruimte. Dankzij een nieuw slim systeem zijn de bomen gemakkelijk op te zetten en af te breken.

De gepatenteerde Fairybell® LED kerstbomen worden in Nederland geproduceerd en ontwikkeld waardoor de hoogwaardige en constante kwaliteit gegarandeerd kan worden. Met de gepatenteerde Fairybell® systemen creëer je in een mum van tijd een gezellige en feestelijke sfeer die tot ieders verbeelding spreekt. De Fairybell® is in verschillende lichtvarianten verkrijgbaar en beschikbaar in diverse hoogtes van 1,5 meter tot maar liefst 12 meter. De Fairybell® kerstverlichting varieert van 120 tot 8000 LED-lampjes die zeer energiezuinig zijn. Fairybell® is dan ook een zeer duurzame oplossing die je ieder jaar kunt hergebruiken zonder dat er bomen worden gekapt. Laat jouw kerst schitteren met Fairybell®!

Geen eigen vlaggenmast? Geen probleem.
Heb je geen vlaggenmast? Dan kun je het beste kiezen voor een Fairybell® die kleiner is dan 6 meter. Deze modellen hebben namelijk een eigen mast en een metalen grondpin. Wil je toch een groter model? Dan hebben wij speciaal voor de 6 meter Fairybells een deelbare vlaggenmast. Tevens zijn er ook 7 en 8 meter deelbare vlaggenmasten verkrijgbaar op bestelling. Deze mast kun je eenvoudig zelf monteren door de verschillende mastdelen op elkaar te stapelen. Deze handige deelbare vlaggenmast kun je daarna neerzetten waar je maar wil en is natuurlijk ook te gebruiken om een vlag op te hangen.

Sinds 2018
De Fairybell® collectie wordt sinds 2018 volledig in Nederland gefabriceerd. Na jarenlange ontwikkeling is een semiautomatische productielijn ontwikkeld, waardoor de productie teruggehaald kon worden naar de regio waar het allemaal begonnen is met Fairybell®. Alle Fairybell® modellen zijn vernieuwd en geüpdatet voor een betere gebruikservaring en levensduur. Dankzij een verbeterde Europese kwaliteitscontrole en gecontroleerd productieproces geven we 3 jaar garantie op alle ‘Made in Holland’ Fairybell® modellen.

De Fairybell® collectie bestaat uit:

  • Vlaggenmastkerstbomen
  • Kerstbomen inclusief mast
  • All-surface kerstbomen
  • Deurkerstbomen
  • Hangende kerstbomen
  • Muurkerstbomen
  • Raamkerstbomen
  • Pro-Extend lichtsnoeren
  • Accessoires
  • Onderdelen