Blog 3: 5 x inspiratie voor moederdag

Vandaag is het 9 mei, dat betekend moederdag staat voor de deur! Voor degene die het vergeten zijn hier even een herinnering, moederdag vindt traditiegetrouw plaats op de tweede zondag in Mei (12 mei dus;)).

Een dag om alle moeders te bedanken wat ze allemaal voor je betekenen en hun even te ontzien van alle zorgtaken. De dag begint, ook traditiegetrouw, op bed. Moeder mag uitslapen op de tweede zondag in meii en de kinderen maken het ontbijt. Vervolgens krijgt moeders ontbijt op bed met geknutseld cadeau met een gedichtje waarin de kinderen duidelijk maken hoeveel ze van mammie houden. Vaak koopt vader dan het échte cadeau.

Hieronder zullen we wat tips delen voor leuke cadeau’s waar mama echt wat aan heeft!

  1. Geef een heerlijke geurkaars, geurstokjes van TED SPARKS cadeau. Het zijn heerlijk frisse geuren, waardoor moeder lekker thuis wil blijven. De geuren blijven lang behouden en de geurstokjes gaan super lang mee(zeker 6 maanden)!
  2. Verras moeder met bloemetjes! Iedere vrouw houdt wel van bloemen, zeker zo in het voorjaar met alle bloeiende en gekleurde bloemen.
  3. Bloempotten doen het ook altijd goed! Kies dan wel voor een mooie trendy bloempot en laat die in het tuincentrum/winkel direct vullen met bloeiende planten!
  4. Voor de creatieve moeders onder ons: stel een leuk pakketje samen met bruikbare artikelen voor in de tuin! Zakjes met zaadjes om te zaaien, een gekleurde snoeischaar en handschoenen doen het altijd goed!
  5. Een tray met lekkere handzeep en bodywash van Ted Sparks zullen het ook zeker goed doen! Deze artikelen zijn nieuw en hebben wij speciaal voor moederdag aan ons assortiment toegevoegd. Ohja én ze zijn nu verkrijgbaar met 10% korting.

Succes met alle voorbereidingen voor moederdag en vaders vergeet niet:

A happy wife is a happy life!

Fijne moederdag allemaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *