Toont alle 4 resultaten

Hartog

Bij Hartog is het de liefde voor paarden die onze passie drijft om gezonde ruwvoeders te maken. Met volle overgave storten we ons op het vastleggen van de kracht van het land. Enkel de beste ingrediënten worden geselecteerd zodat jij zorgeloos kan genieten van jouw paard, comfortabel in de wetenschap dat je het beste doet.

De Hartog Family Farm is opgericht door paardenmensen, om zo aan de behoeftes van paardenmensen te kunnen voldoen. Al meer dan 70 jaar houden wij ons bezig met het zorgvuldig selecteren van de beste ruwvoeders. Onze experts richten zich op de meest natuurlijke vorm van paardenvoeding, in de wetenschap dat een paard gezond vanbinnen, een gelukkig paard is.

Het is onze ambitie om ieder paard in elke levensfase te kunnen voorzien van vezelrijke voeding, zelfs wanneer topprestaties worden verwacht, om het paard een zo goed mogelijke kans te geven op een lang en gezond leven. Bij de Hartog Family Farms zijn we constant bezig met het verbeteren en ontwikkelen van onze paardenvoeders om zo te kunnen voldoen aan de behoeften van het moderne paard.

Wij zijn groter dan zomaar een boerderij, onze familie bestaat uit voedings- en veterinaire experts, en het meest belangrijke: jij. Op deze manier willen we bijdragen aan een wereld met gezonde en gelukkige paarden.