Resultaat 1–15 van de 18 resultaten wordt getoond

Coolpets

De zomer is een heerlijke tijd voor jouw huisdier om lekker buiten te zijn, maar het kan al snel te warm voor ze worden. De meeste dieren zweten namelijk niet waardoor ze niet goed kunnen omgaan met warmte, dit kan tot oververhitting lijden en kan zelfs fataal zijn voor sommige dieren

Honden kunnen bijvoorbeeld alleen warmte kwijt via zweetklieren in hun voetzolen en door te hijgen. Verkoeling voor je huisdier is dan ook erg belangrijk, vooral nu we ook in Nederland steeds warmere en langere zomers hebben. Om meer te weten te komen over hoe jouw hond en andere huisdieren omgaan met warmte en hoe jij ze kunt helpen te verkoelen kan je het artikel over Verkoeling voor je huisdier lezen.

CoolPets geeft om de gezondheid en gesteldheid van jouw huisdier. De producten van CoolPets helpen onze geliefde huisdieren dan ook om te verkoelen op warme dagen. CoolPets heeft verschillende producten die verkoeling bieden zoals koelmatten waar jouw hond op kan liggen, speeltjes voor in en rond het water en watersproeiers die voor heerlijke verkoeling zorgen.